20 abril, 2010

PROGRAMACIÓ AUDIODESCRITA A TELEVISIÓ DE CATALUNYA (setmana del 19 al 25)

Dijous 22, al canal 33
A les 17.15, reemissió: "Amor cec" (documental)

Divendres 23
A les 22.15: "El perfum: història d'un assassí"

Diumenge 25
a les 16.20: "El nòvio de la meva mare"


Tot seguit, les sinopsis:


EL PERFUM: HISTÒRIA D'UN ASSASSÍ (Perfume: The story of a murderer)

Idioma versió original: anglès
Producció: Constantin Film Produktion, VIP 4 Medienfonds, Castelao Producciones, Davis-Films, NEF i Rising Star, 2006 (Alemanya, Espanya i França)
Direcció: Tom Tykwer
Durada: 141 minuts
Guió: Tom Tykwer, Bernd Eichinger i Andrew Birkin, basat en la novel*la "El perfum" de Patrick Süskind
Fotografia: Frank Griebe (color)
Música: Reinhold Heil, Johnny Klimek i Tom Tykwer
Intèrprets: Ben Whishaw (Jean-Baptiste Grenouille), Alan Rickman (Antoine Richis), Rachel Hurd-Wood (Laura), Dustin Hoffman (Baldini), Sam Douglas, Dora Romano

Jean-Baptiste Grenouille va créixer en l'ambient hostil d'un hospici. Des de nen tothom el rebutjava perquè no feia olor. En canvi, tenia un olfacte excepcional. Quan el jove fa 20 anys, aconsegueix canviar la seva vida treballant per a un perfumista. Jean-Baptiste aprèn a destil*lar essències florals, però ell vol capturar tot tipus d'aromes, en especial el de les dones que li agraden. Per aconseguir-ho, mata les joves i n'extreu l'olor. Una de les noies, però, és filla d'un home poderós i se l'enduen de la ciutat a causa del terror causat pels assassinats comesos per Grenouille.


EL NÒVIO DE LA MEVA MARE (I could never be your woman)

Idioma versió original: anglès
Producció: I Could Never Ltd., Bauer Martinez Studios i Scott Rudin Productions, 2007 (Estats Units)
Direcció i guió: Amy Heckerling
Durada: 96 minuts
Fotografia: Brian Tufano (color)
Intèrprets: Michelle Pfeiffer (Rosie), Paul Rudd (Adam), Saoirse Ronan (Izzie), Stacey Dash (Brianna), Fred Willard (Marty), Jon Lovitz (Nathan)

Rosie és una mare soltera madura que viu a Los Angeles. La seva vida no funciona tan bé com ella voldria: el programa de televisió que produeix té seriosos problemes i les coses a casa tampoc van millor. Rosie se sent fortament atreta per Adam, un home més jove que ella, mentre que Izzie, la seva filla adolescent, s'ha enamorat per primer cop.