02 agosto, 2006

Representació de Nausica al Grec amb audiodescripció (divendres 4 d'agost a les 22 hores)

El proper divendres dia 4 d’agost a les 22 hores al Teatre Grec de Barcelona s’oferirà la segona representació teatral amb adaptacions per a persones cegues dins del Festival Grec 2006.
Es tracta de Nausica de Joan Maragall. Amb aquesta representació i la sessió que es va oferir el dia 29 de juny amb l’obra Peer Gynt es continua l’experiència que es va iniciar en el Fòrum de les Cultures i que va proseguir l’estiu passat al Grec.
Les adaptacions previstes són: servei d’audiodescripció i servei d’acompanyament.
Per a les persones amb deficiència auditiva es preveu: servei de subtitulació disponible a alguns dels seients del Teatre Grec; cal demanar aquests seients en comprar les entrades. Aquestes localitats només es poden adquirir a les taquilles del Palau de la Virreina. A més està previst que en totes les funcions d’aquestes dues obres, en arribar al teatre, es pugui demanar una còpia del text de l’espectacle que pot facilitar la seva comprensió a persones amb problemes auditius.
També cal tenir en compte que La major part dels seients del Teatre Grec i tots els del Mercat de les Flors disposen de bucle magnètic, cosa que facilita l’audició a algunes persones amb discapacitat auditiva. Cal demanar aquests seients en comprar les entrades.
Pel que fa a les persones amb mobilitat reduïda cal tenir en compte que a tots els espectacles del Teatre Grec, aquestes persones tenen reservat un espai a la part posterior del teatre. Aquestes entrades, que només es poden comprar al Teleentrada 902 10 12 12, gaudeixen d’un descompte del 50%, no aplicable als acompanyants.
Per amés informació podeu utilitzar dues vies::
- telèfon 93 316 10 00, on us informaran, us facilitaran l’adquisició de les entrades específiques i us aconsellaran sobre l’accessibilitat als espais;
- Missatges de text curt al telèfon 93 317 14 16