30 marzo, 2011

Programa pilot de sessions d'audiodescripció al Teatre Poliorama

a continuació publiquem un missatge que ens ha arribat des del Teatre Poliorama amb tots els detalls del nou programa pilot de sessions amb audiodescripció.
L'aCIC valora molt positivament aquesta  iniciativa (la primera d'un teatre privat a Barcelona) i espera que es converteixi en una oferta estable.
 
---
 

El Teatre Poliorama de Barcelona, es complau en comunicar-vos que, amb  la voluntat d' incloure a la seva oferta habitual un nou servei als espectadors, el 2 d'abril inicia un programa pilot d'audiodescripció per a persones cegues.
Aquest programa pilot consistirà en la programació d'una sessió per espectacle dels 3 que estan programats fins a finalitzar la temporada el mes de juliol :  Petits Crims Conjugals, Garrick i Todos eran mis hijos.
 
És el primer teatre de gestió privada a Catalunya i a l'estat espanyol que es proposa fer, de manera continuada i oberta a tothom, la seva programació accessible per a persones amb discapacitat visual.
 
És per aquest motiu que ens dirigim a vostès perquè ho tinguin en compte i puguin incloure aquesta proposta dins la programació de les seves activitats d'animació sociocultural.
 
Estrenem i posem en marxa aquest servei amb l'obra Petits crims conjugals d'Eric-Emmanuel Schmitt amb l'actuació de Ramón Madaula i Laura Conejero dirigits per Xicu Masó i amb traducció de Sergi Belbel.
 
Aquesta primera sessió amb audiodescripció tindrà lloc el proper dissabte 2 d'abril a les 21.15h.
 
La realització del guió i la locució de la sessió anirà a càrrec de l'audiodescriptor Llorenç Blasi.
 
Només ens resta informar-los del mecanisme per a l'adquisició de les corresponents entrades i la reserva d'equips de recepció per l'audiodescripció.
 
COMPRA D'ENTRADES
 
Compra de localitats de forma individual:
 
1) A través del ServiCaixa (caixers a les oficines, www.servicaixa.com i tel   902 33 22 11).
 
El preu d'adquisició de la localitat será de pvp: 25,00 € + les despeses de gestió habituals d'aquests canals.
 
2) A la taquilla del Teatre Poliorama (la Rambla, 115), de dimecres a diumenge a partir de les 17h.
 
El preu d'adquisició de la localitat será de pvp: 25,00 €
 
Compra de localitats en grup:
 
1)       A través del ServiCaixa (www.servicaixa.com). Grups de 10 a 16 persones amb un 15% de descompte.
 
2) A través del telèfon de grups 902 88 80 90. Grups a partir de 17 persones amb un 20% de descompte.
 
 
 
RESERVA D'EQUIPS
 
Per fer una reserva de l'equip receptor de manera individual, s'ha d'adreçar un correu electrònic a teatrepoliorama@3xtr3s.com, i s'ha d'indicar en l'espai corresponent a "assumpte": el text "audiodescripció petits crims".
 
En el cas que les entrades siguin adquirides a la taquilla del Poliorama, es podrà sol·licitar la reserva de l'equip en el mateix moment de la compra de la localitat.
 
Per fer la reserva per a un grup, és imprescindible que en el cos del correu es faci constar el nom i cognoms d'una persona responsable del grup, el nombre d'entrades que es vol reservar i la reserva dels aparells sol·licitats.
 
IMPORTANT
 
Només s'acceptaran sol·licituds de reserva d'aparells receptors fins al divendres 1 d'abril a les 14h
 
 
 
HORARI DE LA SESSIÓ
 
>A partir de les 20:45h:
 
Accés a la sala i inici del subministrament dels equips al vestíbul interior del Poliorama prèvia presentació de la corresponent localitat al personal de porta.
 
Per a l'entrega dels aparells serà imprescindible figurar en el llistat de reserva que haurà elaborat el mateix teatre un cop recollides totes les reserves.
 
>A les 21:15h: inici de la representació.
 
 
 
Rebeu una cordial salutació,
 
 
 
 
Avinguda del Paral·lel, 67
 
08004 BCN
 
+34 93 329 91 89