08 marzo, 2011

Presentació a Sant Cugat del documental "Feina i ceguesa: igualtat d'oportunitats? - La integració laboral de les persones cegues a Catalunya"

 

10 març, 18:30 h

 

 

Benvolguts i benvolgudes,

La Tinenta d'Alcalde de Serveis a la Ciutadania de Sant Cugat del Vallès, la Sra. Susanna Pellicer, i l'Associació Catalana per a la Integració del Cec (ACIC) es plauen a convidar-vos a la presentació del documental "Feina i Ceguesa: Igualtat d'oportunitats? - La integració de les persones cegues a Catalunya", el proper dijous 10 de març, a les 18:30h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

El documental, dirigit per Jordi Aymerich, reflexiona, a través de diverses experiències de persones cegues als seus llocs de feina, sobre les possibilitats d'aquest col·lectiu per a integrar-se en el món laboral amb garanties, tant en l'àmbit empresarial com en el de la funció pública o l'autoocupació.

Es mostra el dia a dia de persones amb discapacitat visual que són advocades, fisioterapeutes, telefonistes, recepcionistes, informàtics, lingüistes, músics, professors, periodistes, tècnics d'ajuntaments, etc. Les seves opinions i les imatges que acompanyen els testimonis es completen amb visions de clients, alumnes, caps o responsables de recursos humans, així com per personalitats que han pogut comprovar la situació en d'altres països com Pedro Zurita, Ex Secretari de la Unió Mundial de Cecs.

L'Associació Catalana per a la Integració del Cec ha tractat des dels seus inicis aquesta problemàtica i aquest bagatge permet a l'entitat concloure la presentació amb una sèrie de reflexions, conjuntament amb les persones assistents, per tal que la integració laboral de les persones cegues no sigui un fet anecdòtic o poc usual sinó una realitat i una necessitat.

Esperem comptar amb la vostra presència.

Podeu fer difusió de l'acte a totes les persones que creieu que els pot interessar.

Nota: Les entitats o empreses que hi assisteixin podran recollir una còpia del documental aquell mateix dia. Per aquest motiu, preguem confirmació a les persones que vinguin en representació de les mateixes, a través del correu begonarodriguez@santcugat.cat

Detalls:

Presentació del documental: Feina i Ceguesa: Igualtat d'oportunitats? - La integració de les persones cegues a Catalunya

Dijous 10 de març, 18:30h, Sala de Plens Ajuntament de Sant Cugat

A càrrec de:

- Sra. Susanna Pellicer, Tinenta d'Alcalde de Serveis a la Ciutadania i Habitatge

- Sra. Neus salvat, Presidenta de l'ACIC

- Sr. Joan Heras, coordinador de la comissió d'integració laboral d'ACIC

- Sra. Montserrat Trias, representant de l'ACIC a Sant Cugat

Seguidament, tindrà lloc un debat-col·loqui.