09 octubre, 2006

Representacions Accessibles al Teatre Lliure

Durant aquesta temporada es faran les següents Sessions de Teatre Accessible al Teatre Lliure Amb els serveis d’audiodescripció, subtitulació -en català i castellà- i acompanyament

29 de setembre a la Sala Fabià Puigserver
otel·lo
de William Shakespeare, adaptació i direcció Carlota Subirós

Desdèmona, filla de Brabanzio, senador venecià, es casa en secret amb el moro Otel•lo. L'alferes Iago, gelós del jove Càssius a qui Otel•lo ha ascendit a lloctinent, li fa creure que Càssius és amant de Desdèmona. Convençut de la traïció i embogit de gelosia, Otel•lo estrangula Desdèmona.
Shakespeare, Subirós i la companyia del Teatre Lliure obren la temporada 2006-07 amb el gran clàssic sobre la venjança i la gelosia.
24 de novembre a la Sala Fabià Puigserver
metamorfosis
de Franz Kafka, direcció i dramatúrgia Àlex Ollé-Javier Daulte/ La Fura dels Baus
Gregor Samsa, viatjant de comerç, es desperta després d'una nit de malsons transformat en un insecte enorme. Conscient de la repugnància que provoca en els seus parents, s'adapta a dormir a sota el llit i a no presentar-se en públic. Un bon dia, atret pel so del violí de la seva germana Grete, es mostra davant dels seus familiars.
La Fura dels Baus i el dramaturg i director argentí Javier Daulte adapten la novel•la més famosa de Franz Kafka. Una de les obres que millor expressen les angoixes de l'home urbà sotmès per la por i les convencions socials.
Estrenat al Festival Temporada Alta 2005.
26 de gener a la Sala Fabià Puigserver
mòbil
de Sergi Belbel i direcció Lluis Pascual
Les vides de quatre persones s'entrecreuen gràcies al telèfon mòbil, un invent que s'ha convertit en pocs anys en gairebé un apèndix del nostre cos. Una història del director i dramaturg Sergi Belbel sobre les relacions familiars en un món convulsionat, servida magistralment pel director Lluís Pasqual. Sobre les nostres pròpies vides.


27 d’abril a la Sala Fabià Puigserver
el duo de las africanas
basat en la sarsuela de Manuel Fernández Caballero
dramatúrgia Lluïsa Cunillé i Xavier Albertí direcció Xavier Albertí
La companyia de Querubini, un empresari de teatre avar i grotesc, vol representar la sarsuela El duo de la Africana. Els intents per materialitzar l’obra topen amb diversos entrebancs: l’amor platònic del tenor per la soprano, que és la dona de l’empresari; la filla de Querubini, empaitada pel baix, està enamorada del tenor... Una tempesta d’equívocs i passions enfrontades que desencadenen en una reflexió pirandelliana sobre la teatralitat musical.
L'aliança entre Xavier Albertí i Lluïsa Cunillé s'acosta aquesta vegada al món de la sarsuela amb una relectura de la peça de Miguel Echegaray i Manuel Fernández Caballero que tracta el tòpic del teatre dins del teatre i que va estar en cartell tres temporades seguides al Teatro Apolo de Madrid.

Teatre Lliure de Montjuich - Sala Fabià Puigserver:
Passeig de Santa Madrona 40-46.
Informació i serveis (reserves):
Tel.: 93-228-97-47
E-mail: info@teatrelliure.com
En el moment de trucar o enviar el correu per fer les reserves, especifiqueu la discapacitat per poder-vos reservar seients preferents.