22 enero, 2010

PEL.LÍCULES AUDIODESCRITES A TV3 (Setmana del 18 al 24 de gener)

Divendres 22
La Gran pel*lícula: "La cosa més dolça"

Dissabte 23
A les 15.40: "La tempesta perfecta"

Diumenge 24
A les 16.35: "Amor amb preavís"


Tot seguit, les sinopsis:


LA COSA MÉS DOLÇA (The sweetest thing)

Idioma versió original: anglès
Producció: Columbia Pictures i Konrad Pictures, 2002 (Estats Units)
Direcció: Roger Kumble
Durada: 87 minuts
Guió: Nancy Pimental
Fotografia: Anthony B. Richmond (color)
Música: Ed Shearmur
Intèrprets: Cameron Diaz (Christina Walters), Christina Applegate (Courtney), Selma Blair (Jane), Thomas Jane (Peter Donahue), Frank Grillo (Andy), Jason Bateman (Roger Donahue)

Christina Walters és una jove molt atractiva que surt amb molts homes i s'ho passa bé, però sempre evita tenir-hi relacions serioses. Tot canvia quan, una nit, coneix l'home de la seva vida. L'endemà, Christina s'assabenta que el jove ha marxat de la ciutat, i aleshores emprendrà un viatge per trobar-lo. El camí estarà ple de dificultats i de situacions divertides, però Christina, que va amb la seva millor amiga, és capaç de tot ara que ja ha conegut l'amor de debò.


LA TEMPESTA PERFECTA (The perfect storm)

Idioma versió original: anglès
Producció: Baltimore Spring Creek Productions, 1999 (Estats Units)
Direcció: Wolfgang Petersen
Durada: 118 minuts
Guió: William D. Wittliff, basat en el llibre de Sebastian Junger
Fotografia: John Seale (Technicolor)
Música: James Horner
Intèrprets: George Clooney (capità Billy Tyne), Mark Wahlberg (Bobby Shatford), Diane Lane (Chris Cotter), John C. Reily (Murph), William Fichtner (Sully), Bon Gunton (Alexander McAnally)

L'octubre de l'any 1991, un vaixell de pesca de Gloucester, a la costa de Massachussets, fa la darrera sortida de la temporada. El capità Billy Payne i quatre mariners estan disposats a tot per obtenir una bona pesca, però no saben que s'hauran d'enfrontar a la tempesta més forta que hagin viscut mai.


AMOR AMB PREAVÍS (Two weeks notice)

Idioma versió original: anglès
Producció: Castle Rock, Fortis Films, NPV Entertainment i Village Roadshow Pictures, 2002 (Estats Units i Austràlia)
Direcció i guió: Marc Lawrence
Durada: 96 minuts
Fotografia: Lászlo Kovács (color)
Música: John Powell
Intèrprets: Sandra Bullock (Lucy Kelson), Hugh Grant (George Wade), Alicia Witt (June Carver), David Haig (Howard Wade), Dana Ivey (Ruth Kelson), Robert Klein (Larry Kelson)

La pel*lícula és una comèdia romàntica que explica la relació entre George Wade, un multimilionari, i Lucy Kelson, una advocada a qui Wade contracta per a la seva empresa. George i Lucy representen dues maneres oposades d'entendre els negocis, però Lucy accepta treballar a la Wade Corporation perquè George li promet que farà obres socials amb els beneficis de l'empresa. Ben aviat se sentiran atrets l'un envers l'altre.