12 enero, 2011

ESTRENA DE LA SÈRIE MISFITS AL CANAL 3XL

L’exitosa sèrie britànica “Misfits” arriba al canal 3XL

 

El canal 3XL comença l’any 2011 de la millor manera possible: amb una estrena de luxe. Es tracta de la sèrie “Misfits”, que arriba al canal 3XL el 13 de gener. La sèrie s’emetrà cada dijous, a partir de les 22.20 de la nit.

 

En un intent de desballestar el gènere dels superherois, “Misfits” expressa la dificultat de ser un heroi en aquest món modern i cínic. Una sèrie atrevida amb un repertori de joves talents de gran projecció i destinada a la generació del Facebook. “Misfits” consta de dues temporades de sis capítols cadascuna i d’un capítol especial de Nadal.

 

Aquesta sèrie, guardonada amb un premi Bafta com a millor sèrie dramàtica de televisió del 2010, ha aconseguit un gran èxit d’audiència al Regne Unit i un munt de seguidors al Facebook i al Twitter.

 

El canal 3XL és el primer a oferir “Misfits” a tot l’Estat espanyol, i, a més a més, en obert.

 

Sinopsi

 

Els protagonistes de “Misfits” són cinc adolescents rebels (Kelly, Nathan, Curtis Alisha i Simon) que tenen una cosa en comú: han comès un delicte. Però això no els converteix en amics, sinó tot el contrari, ja que el grup no podria ser més diferent. Per això quan es troben junts treballant en els serveis socials, ben aviat salten guspires.

 

Quan una tempesta elèctrica anormal descarrega a la ciutat, comencen a passar coses estranyes totalment fora del control dels cinc joves, que no tenen ni idea que s’han convertit en superherois, cada un amb un poder, un poder que no han escollit o desitjat, un poder que revela en cada un d’ells les seves inseguretats més profundes i fosques.

 

La Kelly, que està paranoica pel que pensa la gent d’ella, adquireix l’habilitat de poder escoltar els pensaments de la gent; el Simon, que sempre ha estat menystingut per tothom, descobreix que es pot fer invisible; el Curtis pot fer retrocedir el temps; qualsevol que toqui l’Alisha es trobarà perdudament atret per ella. Només el Nathan sembla que ha quedat fora, molt a desgrat seu. Però mentre que ells només volen acabar el seu servei social i encarar-se als reptes quotidians de la vida adolescent -relacions, amistats, pares i sexe- el destí els té una altra feina preparada.

 

Repartiment

 

Nathan, Robert Sheehan; Kelly, Lauren Socha; Curtis, Nathan StewartJarrett; Alisha, Antonia Thomas; Simon, Iwan Rheon; Tony, Danny Sapani; Lee, Benjamin Smith; Louise, Michelle Fairley; Gareth, Dexter Fletcher.

 

 

Crèdits de producció:

 

Direcció: Tom Green i Tom Harper

Guió: Howard Overman (“Dis/Connected”, “Merlin”, “Demons”, “Hotel Babylon”)

Producció: Kate Crowe

Producció executiva: Murray Ferguson i Petra Fried

Una producció de Clerkenwell Films per a E4.