04 enero, 2011

PEL·LÍCULES AUDIODESCRITES A TV3 (setmana del 3 de gener)

Dimecres 5
A les 00.25: "Supersortits"
 
Dijous 6
A les 21.50: "Million dollar baby"
 
Divendres 7
A les 22.15: "Beowulf"
 
Dissabte 8
A les 15.40: "Peter Pan: la gran aventura"
 

Tot seguit les sinopsis:
 

SUPERSORTITS (Superbad)
 
Idioma versió original: anglès
Producció: Columbia Pictures i Apatow Productions, 2007 (Estats Units)
Direcció: Greg Mottola
Durada: 108 minuts
Guió: Seth Rogen i Evan Goldberg
Fotografia: Russ T. Alsobrook (color)
Música: Lyle Workman
Intèrprets: Jonah Hill (Seth), Michael Cera (Evan), Seth Rogen (Michaels), Christopher Mintz-Plasse (Fogell), Bill Hader (Slater), Martha MacIsaac (Becca)
 
Un dels últims dies com a estudiants a l'institut, Evan i Seth passen una odissea durant tota la tarda intentant comprar alcohol per anar a una festa a la qual assistiran les noies dels seus somnis. Evan, dolç i intel•ligent, sempre està mort de por davant les noies. Seth és un bocamoll obsessionat pel sexe. Els seus esforços maldestres faran que la nit de la festa sigui inoblidable per a ells.
 

MILLION DOLLAR BABY (Million dollar baby)
 
Idioma versió original: anglès
Producció: Warner Bros. Pictures, Lakeshore Entertainment, Malpaso Productions, Albert S. Ruddy Productions i Epsilon Motion Pictures (Estats Units)
Direcció i música: Clint Eastwood
Durada: 131 minuts
Guió: Paul Haggis i F.X. Toole
Fotografia: Tom Stern (color)
Intèrprets: Clint Eastwood (Frankie Dunn), Hillary Swank (Maggie), Morgan Freeman (Scrap), Jay Baruchel (Danger Barch), Mike Colter (Big Willie Little), Lucia Rijker (Billie)
 
Frankie Dunn ha entrenat i representat els millor boxejadors durant molts anys. Ara, ja gran, viu una existència solitària després de trencar la relació amb la seva filla. L'únic amic que té és Scrap, un exboxejador que té cura del gimnàs de Frankie. Un dia apareix al gimnàs Maggie Fitzgerald, una cambrera que vol canviar la seva vida a través de la boxa. Frankie acceptarà, després de moltes reticències, d'entrenar-la.
 

BEOWULF (Beowulf)
 
Idioma versió original: anglès
Producció: Warner Bros. PIctures, Paramount Pictures, ImageMovers i Shangri-La Entertainment, 2007 (Estats Units)
Direcció: Robert Zemeckis
Durada: 112 minuts
Guió: Roger Avary i Neil Gaiman, basat en el poema èpic "Beowulf", anònim del segle VIII
Fotografia: Robert Presley (color)
Música: Alan Silvestri
Intèrprets: Ray Winstone, Anthony Hopkins, Robin Wright Penn, John Malkovich, Angelina Jolie, Sonja Fortag
 
La pel•lícula és una adaptació del poema èpic de tradició anglosaxona "Beowulf". Aquesta gran aventura medieval explica la història del poderós guerrer Beowulf. En un temps d'herois, a Dinamarca, Beowulf mata l'ogre Grendel i provoca l'ira de la seva monstruosa però seductora mare. El conflicte desencadenat transformarà Beowulf en un rei de llegenda.
 

PETER PAN: LA GRAN AVENTURA (Peter Pan)
 
Idioma versió original: anglès
Producció: Columbia Pictures, Universal Pictures, Revolution Studios, Red Wagon Productions i Allied Stars Ltd., 2003 (Estats Units i Gran Bretanya)
Direcció: P.J. Hogan
Durada: 111 minuts
Guió: P.J. Hogan i Michael Goldenberg, basat en el llibre de J.M. Barrie
Fotografia: Donald McAlpine (Technicolor)
Música: James Newton Howard
Intèrprets: Jeremy Sumpter (Peter Pan), Jason Isaacs (senyor Darling / capità Garfi), Rachel Hurd-Wood (Wendy Darling), Lynn Redgrave (tieta Millicent), Richard Briers (Smee), Olivia Williams (senyora Darling)
 
La família Darling viu a Londres. Wendy, la filla gran dels Darling, explica històries als seus dos germanets a l'hora d'anar a dormir. Els nens esdevenen protagonistes d'una gran aventura quan Peter Pan arriba volant fins a la seva habitació i els porta cap al país de Mai Més. Allà els nens no es fan mai grans i tot el que imaginen és possible, però també es troben amb el temible capità Garfi.