19 enero, 2011

PEL·LÍCULES AUDIODESCRITES A TV3 (SETMANA DEL 17 DE GENER)

Dimecres 19

A les 21.50: “L’habitació del pànic”

 

Divendres 21

A les 22.15: “El diable es vesteix de Prada”

 

dissabte 22

a les 15.40: “Missatge en una ampolla”

 

diumenge 23

A les 16.25: “Stealth: l’amenaça invisible”

 

 

Tot seguit, les sinopsis:

 

 

L’HABITACIÓ DEL PÀNIC (Panic room)

 

Idioma versió original: anglès

Producció: Columbia TriStar, 2002 (Estats Units)

Direcció: David Fincher

Durada: 106 minuts

Guió: David Koepp

Fotografia: Conrad W. Hall i Darius Khondji (color)

Música: Howard Shore

Intèrprets: Jodie Foster (Meg Altman), Kristen Stewart (Sarah Altman), Forest Whitaker (Burnham), Dwight Yoakam (Raoul), Jared Leto (Junior), Patrick Bauchau (Stephen Altman)

 

Després de divorciar-se, Meg Altman es trasllada amb la seva filla Sarah a una casa gran i elegant a Nova York. La casa és antiga però té una sala molt moderna equipada com a refugi en cas d’una invasió i on és pràcticament impossible entrar. Durant la seva primera nit a la casa, hi entren tres lladres i elles s’amaguen al refugi. Però el que busquen els lladres és precisament allà dins i la línia de socors que connecta el refugi amb la policia no està activada.

 

 

EL DIABLE ES VESTEIX DE PRADA (The devil wears Prada)

 

Idioma versió original: anglès i francès

Producció: Fox 2000 Pictures i Peninsula Films, 2006 (Estats Units)

Direcció: David Frankel

Durada: 110 minuts

Guió: Alien Brosh McKenna, basat en la novel·la de Lauren Weisberger

Fotografia: Florian Ballhaus (color)

Música: Theodore Shapiro

Intèrprets: Meryl Streep (Miranda Priestley), Anne Hathaway (Andy Sachs), Emily Blunt (Emily Chalton), Stanley Tucci (Nigel), Simon Baker (Christian Thomson), Adrian Grenier (Nate)

 

En el vertiginós món de la moda a Nova York, la revista Runway és el referent que tothom segueix. Miranda Priestly és la dona més poderosa en el negoci de la moda i dirigeix la seva publicació amb mà de ferro. Miranda sempre busca ajudants perquè cap d'elles dura gaire al seu costat. Tot i així, és un lloc pel qual moltes dones de la gran metròpoli farien qualsevol cosa.

 

 

MISSATGE EN UNA AMPOLLA (Message in a bottle)

 

Idioma versió original: anglès

Producció: Bel Air Entertainment, DiNovi Pictures i Tig Productions, 1999 (Estats Units)

Direcció: Luis Mandoki

Durada: 131 minuts

Guió: Gerald DiPego, basat en la novel·la de Nicholas Sparks

Fotografia: Caleb Deschanel (Technicolor)

Música: Gabriel Yared

Intèrprets: Kevin Costner (Garret Blake), Robin Wright (Theresa Osborne), Paul Newman (Dodge Blake), John Savage (Johnny Land), Ileana Douglas (Lina Paul), Robbie Coltrane (Charlie Toschi)

 

Després d'un divorci molt dolorós, Theresa Osborne omple la seva vida amb el seu fill Jason i amb la seva feina en un diari. Durant unes vacances, mentre passeja per la platja, Theresa descobreix una ampolla amb un missatge a dins. La carta la commou tant que decideix buscar-ne l'autor. Finalment, coneixerà Garret Blake, un constructor de vaixells vidu.

 

 

STEALTH: L'AMENAÇA INVISIBLE (Stealth)

 

Idioma versió original: anglès

Producció: Columbia Pictures, Original Films, Phoenix Pictures, Laura Ziskin Productions i AFG Talons Productions, 2005 (Estats Units)

Direcció: Rob Cohen

Durada: 90 minuts

Guió: W.D. Richter

Fotografia: Dean Semler (color)

Música: BT i Dredy

Intèrprets: Josh Lucas (tinent Ben Gannon), Jessica Biel (tinent Kara Wade), Jamie Foxx (tinent Henry Purcell), Sam Shepard (capità George Cummings), Richard Roxburgh (doctor Keith Orbit), Joe Morton (capità Dick Marshfield)

 

La Marina dels Estats Units té una divisió especial de pilots de proves que piloten avions de combat secrets, invisibles als radars. El capità George Cummings, el comandant d'aquest grup d'elit, presenta a la seva divisió un aparell d'intel·ligència artificial anomenat EDI que pot pilotar avions sense la intervenció humana. Però en una missió, EDI pren iniciatives que no estaven programades.