11 mayo, 2011

L'Associació Discapacitat Visual Catalunya presenta un cd de poesies

L'Associació Discapacitat Visual Catalunya presenta l'audiollibre "La llum de la paraula", un CD de poesies escrites per persones amb discapacitat visual i recitades per locutors de Com Ràdio amb l'acompanyament musical del seu soci, Ignasi Henderson.
 
El proper 12 de maig aquesta entitat us convida a la presentació d'aquest audiollibre inèdit aprofitant la Setmana de la Poesia. Un CD totalment accessible que ha realitzat per continuar amb la lluita de sensibilització e integració de les persones amb discapacitat visual a la nostra societat.
 
Us animem a acompanyar-los en aquesta nova aventura i a comprar aquest merchandising cultural de l'entitat per només 10 euros de donació.
Podreu trobar poemes de qualitat i molt emotius amb veus tan conegudes com la del Sergi Mas, l'Olga Vallejo, el Jordi Duran i més companys que ens acompanyen dia a dia al 91.0 de la FM. La música tampoc passa desapercebuda i fa un conjunt harmònic amb la locució i els poemes amb instruments dolços com el piano, la flauta i la guitarra.
 
On? A la llibreria Bertrand (Rambla Catalunya, 37). Hora: 18:00 hores a Golferichs o bé 19:00 hores directament a la Llibrería
___________________________________________