14 noviembre, 2012

Fundació Joan Miró. Activitats accessibles del 24 i 25 de novembre

La Fundació Joan Miró ofereix visites adaptades i recursos d'accessibilitat a persones amb discapacitat sensorial a la col·lecció permanent i als espectacles infantils.
 
Amb la voluntat de continuar el camí de l'accessibilitat, la Fundació Joan Miró ha previst unes quantes activitats per al darrer cap de setmana del mes de novembre.
 
Discapacitat visual

El dissabte 24 de novembre, a les 10h, us proposem la visita comentada per a persones cegues o amb baixa visió: Joan Miró. Pintures i signes.
Preu: inclòs amb el preu de l'entrada (un acompanyant gratuït)
 
El mateix dissabte 24, a les 17'30h, L'Estaquirot Teatre presenta La Caputxeta. Un espectacle adaptat per a nens amb discapacitat visual amb reconeixement tàctil dels elements escenogràfics després de l'espectacle. Preu: 6€
 
discapacitat auditiva

El diumenge 25 de novembre, a les 10h, us proposem la visita comentada per a persones sordes o amb discapacitat auditiva, amb guia-intèrpret de llengua de signes catalana (LSC) i lectura labial: Joan Miró. Pintures i signes.
Preu: inclòs amb el preu de l'entrada (un acompanyant gratuït)
 
 
El mateix diumenge 25, a les 12h, L'Estaquirot Teatre presenta La Caputxeta. Un espectacle adaptat per a nens amb discapacitat auditiva, amb interpretació en LSC. Preu: 6€
 
Cal fer reserva prèvia a les visites per tal de limitar el nombre de participants i fer la visita més agradable a tothom. Podreu reservar fins les 12 h del divendres anterior, a través del correu electrònic: programa.educatiu@fundaciomiro-bcn.org.
 
Com arribar
 
A la Fundació hi podeu arribar amb transport públic accessible:
 
-       Bus: 150 i 55
 
-       Funicular de Montjuïc (metro Paral·lel, tarifa integrada).
 
Ambdues opcions us deixaran a pocs metres de la Fundació.