04 febrero, 2010

PEL.LÍCULES AUDIODESCRITES A TV3 (Setmana de l'1 al 7 de febrer)

Divendres 5
La Gran pel*lícula: "El vel pintat"

Diumenge 7
A les 16.15: "Miss agent especial"


EL VEL PINTAT (The painted veil)

Idioma versió original: anglès, xinès mandarí, francès
Producció: WIP, Stratus Film Co., Bob Yari Productions, Class 5 Films, The Colleton Company, Dragon Studios i Emotion Pictures, 2005 (Estats Units i Xina)
Direcció: John Curran
Durada: 122 minuts
Guió: Ron Myswaner, basat en la novel*la de W. Somerset Maugham
Fotografia: Stuart Dryburgh (color)
Música: Alexandre Desplat
Intèrprets: Edward Norton (Walter Fane), Naomi Watts (Kitty Fane), Liev Schreiber (Charlie Townsend), Anthony Wong (coronel Yu), Toby Jones (Weddington), Diana Rigg (mare superiora)

L'any 1920, Walter i Kitty, un matrimoni anglès, viuen a Xangai. No hi ha amor entre la parella i aviat Kitty comença una relació amb un altre home, Charlie. Quan Walter, que és metge, descobreix la infidelitat de la seva dona, accepta traslladar-se a un poble remot de la Xina per lluitar contra l'epidèmia del còlera. Walter força Kitty a marxar amb ell per allunyar-la de Charlie.


MISS AGENT ESPECIAL (Miss Congeniality)

Idioma versió original: anglès
Producció: Castle Rock Entertainment, Fortis Films, NPV Entertainment i Village Roadshow Pictures, 2000 (Estats Units)
Direcció: Donald Petrie
Durada: 101 minuts
Guió: Marc Lawrence, Katie Ford i Caryn Lucas
Fotografia: Lászlo Kovács (Technicolor)
Música: Ed Shearmur
Intèrprets: Sandra Bullock (Gracie Hart), Michael Caine (Victor Melling), Benjamin Bratt (Eric Matthews), Candice Bergen (Kathy Morningside), Ernie Hudson (Harry McDonald), William Shatner (Stan Fields)

Es tracta d'una comèdia que explica com l'agent de l'FBI Gracie Hart es fa passar per una candidata a Miss Estats Units. El concurs es realitzarà sota l'amenaça d'un perillós assassí que es fa anomenar "El ciutadà". L'FBI fa temps que li va al darrere i per això volen que l'agent Hart, infiltrada a dins del concurs, impedeixi qualsevol atemptat. El problema és que les seves maneres són molt poc femenines i haurà de posar-se a les ordres de l'estilista Victor Melling abans que el concurs comenci.