29 abril, 2010

PROGRAMACIÓ AUDIODESCRITA A TV3 (SETMANA DEL 26 D'ABRIL AL 2 DE MAIG)

Divendres 30
A les 22.15, la minisèrie: "Ull per ull"

Dissabte 1
A les 15.40: "Bandides"

Diumenge 2
A les 16.15: "Un bon any"


Tot seguit, les sinopsis:


ULL PER ULL

Barcelona 1919, Enric és un jove obrer a Teixits Torrents. Quan el germà, molt ficat en assumptes sindicals, és mort a trets a la sortida de la fàbrica l'Enric creu que el responsable és el senyor Torrents, i decideix unir-se a la causa anarquista i matar-lo. Però els fills decideixen venjar-se i l'Enric se n'adona que l'assassí del seu germà era el fill, el Gregori Torrents. Es planteja deixar-ho, però es troba els seus companys tirotejats i decideix venjar la seva mort matant els Torrents. La situació es complica i acaba prenent com a ostatge la filla, Eulàlia.

L'Enric amaga l'Eulàlia i negocia el seu rescat amb l'ajuda del seu company Murciano. Amb els diners aconseguiran armes per combatre la repressió contra els anarquistes. L'Eulàlia i l'Enric comencen a sentir-se atrets i l'alliberament surt malament: els han delatat i el Murciano acaba mort. Quan la noia és alliberada, ell es posa a preparar la revolució mentre es veuen en secret. Al final el detenen i el jutja un tribunal militar. L'Enric creu que l'afusellaran i s'acomiada de l'Eulàlia, però l'acaben enviant al nord d'Àfrica, a primera línia de foc en una ofensiva militar.

BANDIDES (Bandidas)

Idioma versió original: anglès i castellà
Producció: Europa Corporation, TF1 Films, A.J.O.Z. Films, Ultra Films, Canal + i TPS Star, 2006 (França i Mèxic)
Direcció: Espen Sandberg i Joachim Roenning
Durada: 93 minuts
Guió: Luc Besson i Robert Mark Kamen
Fotografia: Thierry Arbogast (color)
Música: Eric Serra
Intèrprets: Penélope Cruz (María Álvarez), Salma Hayek (Sara Sandoval), Steve Zahn (Quentin), Dwight Yoakam (Tyler Jackson), Denis Arndt (Ashe), Audra Blaser (Clarissa Ashe)

Sara Sandoval és una bella aristòcrata mexicana educada a Europa que gaudeix dels privilegis d'una existència fàcil i sense privacions de cap tipus. A l'altra banda de l'escala social es troba María Álvarez, una dona també molt bonica, filla d'un humil pagès. En circumstàncies normals, probablement les vides d'ambdues dones no s'haguessin creuat mai, però una banda de pistolers roben les terres de les dues famílies i maten els éssers estimats de les noies. Sara i María s'uniran per aconseguir la venjança.


UN BON ANY (A good year)

Idioma versió original: anglès i francès
Producció: Fox 2000 Pictures i Scott Free Productions, 2006 (Estats Units)
Direcció: Ridley Scott
Durada: 112 minuts
Guió: Marc Klein, basat en la novel*la de Peter Mayle
Fotografia: Philippe Le Sourd (color)
Música: Marc Streitenfeld
Intèrprets: Russell Crowe (Max Skinner), Marion Cotillard (Fanny), Freddie Highmore (Max, jove), Albert Finney (oncle Henry), Rafe Spall (Kenny), Tom Hollander (Charlie)

Max Skinner és un home de negocis d'èxit de Londres que devora els seus competidors per mirar de liderar el mercat europeu. La seva filosofia és guanyar per damunt de cap altra cosa a la vida. Però un dia rep la notícia que el seu oncle Henry, l'únic parent que li queda, ha mort. L'oncle li ha deixat una finca a la Provença i això provocarà que la vida de Max faci un tomb radical.