28 septiembre, 2010

PEL·LÍCULES AUDIODESCRITES A TELEVISIÓ DE CATALUNYA (setmana del 27 de setembre)

TV3,

 

Divendres 1

A les 22.15: “L'estranya que hi ha en tu”

A les 00.25: “La joia de la família”

 

Dissabte 2

A les 15.45: “L'últim samurai”

 

 

Tot seguit, les sinopsis:

 

 

L'ESTRANYA QUE HI HA EN TU (The brave one)

 

Idioma versió original: anglès

Producció: Redemption Pictures, Silver Pictures, Village Roadshow Pictures i WV Films III, 2007 (Estats Units i Austràlia)

Direcció: Neil Jordan

Durada: 117 minuts

Guió: Roderick Taylor, Bruce A. Taylor i Cynthia Mort

Fotografia: Philippe Rousselot (color)

Música: Dario Marianelli

Intèrprets: Jodie Foster (Erica), Terrence Howard (detectiu Mercer), Naveen Andrews (David), Nicky Kat (Vitale), Mary Steenburgen (Carol), Ene Oloja (Josai)

 

Erica és una locutora de ràdio de Nova York la vida de la qual fa un tomb dramàtic quan ella i el seu promès són víctimes d'una brutal agressió. El promès d'Erica mor a causa de les ferides i ella, incapaç de superar la tragèdia, buscarà incansablement els seus atacants.

 

 

LA JOIA DE LA FAMÍLIA (The family Stone)

 

Idioma versió original: anglès

Producció: Fox 2000 Pictures, The Family Stone i Michael London Productions, 2005 (Estats Units)

Direcció i guió: Thomas Bezucha

Durada: 98 minuts

Fotografia: Jonathan Brown (color)

Música: Michael Giacchino

Intèrprets: Diane Keaton (Sybil Stone), Claire Danes (Julie Morton), Dermot Mulroney (Everett Stone), Rachel McAdams (Amy Stone), Craig T. Nelson (Kelly Stone), Sarah Jessica Parker (Meredith Morton)

 

Sybil Stone és la matriarca de la família Stone. És una dona guapa, extrovertida i de caràcter molt fort, que busca sempre el millor per als seus cinc fills. Però darrere d'aquesta façana de fortalesa s'amaga un secret.

 

 

L'ÚLTIM SAMURAI (The last samurai)

 

Idioma versió original: anglès i japonès

Producció: Warner Bros. Pictures, The Bedford Falls Company, Cruise-Wagner Productions i Radar Pictures, 2003 (Estats Units)

Direcció: Edward Zwick

Durada: 147 minuts

Guió: Edward Zwick, John Logan i Marshall Herskovitz, basat en un argument de John Logan

Fotografia: John Toll (color)

Música: Hans Zimmer

Intèrprets: Tom Cruise (Nathan Algren), Ken Watanabe (Katsumoto), William Atherton (Winchester Rep), Billy Connolly (Zebulon Gant), Tony Goldwin (coronel Bagley), Masato Harada (Omura)

 

1870. El capità Nathan Algren, un veterà de la guerra civil americana, va al Japó amb la missió d'ensenyar els japonesos com funcionen les armes que els venen els americans. La prioritat de l'emperador japonès, que vol modernitzar el seu país, és acabar amb els últims samurais. Katsumoto, l'últim líder d'aquest llinatge, captura el capità Algren, que ha resultat ferit. Durant la convalescència, Algren i Katsumoto establiran una relació que durà l'americà a aprendre el codi d'honor i les tradicions dels antics guerrers japonesos.