11 septiembre, 2010

La SEGONA TEMPORADA D'INFIDELS AMB AUDIODESCRIPCIÓ

Dimarts, 14, a les 22.30, arriba la segona temporada d"Infidels", una sèrie protagonitzada per dones que lluiten per tenir el control de les seves vides. Tot i que es manté el format i l'estructura narrativa, hi ha novetats. Tant des del guió com des del punt de vista interpretatiu hi ha una combinació equilibrada de drama i comèdia.
 

Hi ha noves trames sobre les diferents línies emocionals de les protagonistes que s'aborden a partir de la quotidianitat. I s'imposa un punt de vista masculí més independent que realça la mirada femenina del món, amb la intenció d'anar a un públic més universal.
 
"Infidels" serà la primera sèrie dramàtica que TV3 estrenarà íntegrament per internet (diumenge). L'emissió per TV3 serà el dimarts en prime time.
 

"Infidels" és una producció de TV3 i Diagonal TV. La direcció és de Sònia Sánchez, que també la realitza juntament amb Xavi Berraondo i Maria Almagro. El guió és de Javier Olivares, Joan Barbero, Carmen Fernández i Anna Cammany, i la direcció de producció, d'Eugeni Margalló.
 

ARGUMENT
 
Ha passat un any i mig des de l'operació de la Paula. Any i mig en què han passat moltes coses, i no totes bones. En què les vides de les cinc amigues han canviat o estan a punt de canviar.
 
La Paula ha hagut de superar una dura rehabilitació per tornar a ser ella mateixa i recuperar la memòria. Encararà aquest procés dolorós amb un canvi de vida radical, però haurà de resoldre alguns "deutes" amb els fantasmes del passat per entendre que viure no és evadir-se.
 
La Cruz ha guanyat una filla adorable, el suport i l'admiració de les seves amigues i de la seva nova cap en una multinacional, però ha perdut la seva mare. Mentre lluita per compaginar maternitat i vida professional, el passat li retornarà de sobte per mostrar-li que no totes les coses (entre d'altres, la paternitat de la seva filla) són com ella creia que eren.
 
La Lídia continua vivint amb el Toni, tot i que ben aviat començaran a passar coses que la faran sospitar de la seva fidelitat i que li comportaran una sorpresa encara més gran. Pel que fa a la vida professional, compta amb la col•laboració d'un nou soci al gabinet de psiquiatria, el Salva, un psiquiatre de mètodes gens ortodoxos.
 
La Joana, separada del Peter, busca refugi en els fills, la feina i la universitat. Universitària als 40 anys, amb uns companys d'estudis que podrien ser els seus fills, intentarà combinar els estudis, la família i la vida professional.
 

L'Arlet continua amb la Dani, però s'adona que la seva vida comença a repetir-se i busca noves experiències. Finalment, arribarà a la conclusió que només vol el que no té. I que, si es perd el que es té, només et queda un buit profund. Tot i això, no es donarà per vençuda a l'hora d'intentar fer realitat els seus desitjos.
 
Les cinc amigues es continuaran veient a la piscina i donant suport mútuament, perquè l'única cosa que no ha canviat és que realment es necessiten.