10 julio, 2010

Xerrada i projeccció del documental "Per una cultura a l'abast de tothom"

des de l'Associació Catalana per a la Integració del Cec (ACIC) us convidem a la primera de les xerrades que s'inicien al Districte de l'eixample de Barcelona dins del cicle "Parlem de la discapacitat".

Aquesta primera xerrada versarà sobre la comunicació accessible i, organitzada pel districte conjuntament amb ACIC, es fonamentarà en el documental "Per una cultura a l'abast de tothom" que va produïr la nostra entitat.

El fil conductor d'aquest documental és el com es poden superar les barreres existents en la comunicació i, especialment, en l'àmbit cultural, fent doncs així el màxim d'accessible actes com ara una exposició en un museu o una obra de teatre.

La xerrada està programada pel proper dia 12 de juliol, a les 19h, a la sala de Plens de la seu del Districte (c/Aragó, 311).

La Sala de Plens està ubicada a la 1a planta. Sortint de l'ascensor, la primera porta ubicada a mà esquerra.

Així doncs, esperem veure'us a tots i totes el proper dia 12!! Us demanem en feu la màxima difusió sobretot entre persones vinculades a la gestió cultural de qualsevol tipus.

Nota: si voleu assistir a aquesta xerrada i necessiteu interpretació en llengua de signes us demanem que  ho comuniqueu al districte amb una antelació mínima de 3 dies laborables, per tal de garantir el servei. Per e-mail: mcurto@bcn.cat o FAX: 93 291 62 01.

Per altra banda, informar-vos que el documental està subtitulat en llengua castellana. La sala on es realitzarà la xerrada està equipada amb anell magnètic
 
Per a més informació: