23 junio, 2010

PEL·LÍCULES AUDIODESCRITES A TV3 (Setmana del 21 al 27 de juny)

Divendres, 25
A les 21.50: "El orfanato"

Dissabte 26
A les 21.55: "Rescat"


Tot seguit, les sinopsis:


EL ORFANATO

Producció: Rodar y Rodar i Telecinco cinema, 2007
Director: J.A. Bayona
Guionista: Sergio G. Sánchez
Director de fotografia: Óscar Faura
Música: Fernando Velázquez
Intèrprets: Belén Rueda (Laura), Geraldine Chaplin (Aurora), Fernando Cayo (Carlos), Mabel Rivera (Pilar), Montserrat Carulla (Benigna), Andrés Gertrudix (Enrique), Edgar Vivar (Balabán) i Roger Princep (Simón)

Laura és una dona regressa amb la seva familia a l'orfenat on va créixer amb la intenció d'obrir una residència per a nens discapacitats. El petit Simon, fill de la Laura, comença a deixar-se portar per uns estranys jocs fantàstics que desperten els records de la seva mare. El joc deixarà de ser una diversió per a convertir-se en una amenaça en la que Laura es veurà atrapada. No solament pel present de la seva familia si no pel seu propi passat.....


RESCAT (Ransom)

Idioma versió original: anglès
Producció: Touchstone Pictures i Imagine Entertainment, 1996 (Estats Units)
Direcció: Ron Howard / Durada: 90 minuts
Guió: Cyril Hume
Fotografia: Piotr Sobocinski (Technicolor)
Música: James Horner
Intèrprets: Mel Gibson (Tom Mullen), Rene Russo (Kate Mullen), Gary Sinise (detectiu Jimmy Shaker), Brawley Nolte (Sean Mullen), Delroy Lindo (agent Hawkins), lili Taylor (Maris Conner)

Tom Mullen és el propietari d'una línia aèria i està acostumat als negocis d'alt risc. Quan segresten el seu fill Sean i li'n demanen un rescat molt elevat, Tom fa una aparició pública a la televisió dirigint-se als segrestadors d'una manera força agressiva. Aquesta intervenció atípica donarà un tomb radical al segrest i a les negociacions.