26 mayo, 2010

PEL·LÍCULES AUDIODESCRITES A TV3 (setmana del 24 al 30 de maig)

Divendres 28
A les 22.15: "La guerra d'en charlie wilson"

Dissabte 29
A les 21.55: "Transporter 2"
A les 23.35: "Danny the dog"


Tot seguit, les sinopsis:


LA GUERRA D'EN CHARLIE WILSON (Charlie Wilson's war)

Idioma versió original: anglès, àrab i rus
Producció: Universal Pictures, Relativity Media, Participant Productions, Palytone, MP Munich Pape Filmproductions i Good Time Charlie Productions, 2007 (Estats Units)
Direcció: Mike Nichols
Durada: 102 minuts
Guió: Aaron Sorkin, basat en el llibre de George Crile
Fotografia: Stephen Goldblatt (color)
Música: James Newton Howard
Intèrprets: Tom Hanks (Charlie Wilson), Julia Roberts (Joanne Herring), Philip Seymour Hoffman (Gust Avrakotos), Amy Adams (Bonnie Bach), Brian Markinson (Paul Brown), Jud Tylor (Crystal Lee)

La pel*lícula, basada en fets reals, explica la història de Charlie Wilson, un congressista de Texas amb fama de vividor. L'amant de Charlie, Joanne Herring, és una de les dones més riques de Texas i té una ideologia marcadament anticomunista. Tots dos, juntament amb un agent de la CIA, ordeixen un pla per expulsar els soviètics instal*lats a l'Afganistan.


TRANSPORTER 2 (Transporter 2)

Idioma versió original: anglès, francès i italià
Producció: Europa Corporation, 20th Century Fox, TF1 Films, Current Entertainmetn, Sea Side Films Florida Inc., Canal +, Post Media i TPS Star, 2005 (Estats Units i França)
Direcció: Louis Leterrier
Durada: 83 minuts
Guió: Luc Besson i Robert Mark Kamen
Fotografia: Mitchell Amundsen (color)
Música: Aleandre Azaria
Intèrprets: Jason Statham (Frank Martin), Alessandro Gassman (Gianni Chellini), Amber Valletta (Audrey Billings), Kate Nauta (Lola), Matthew Modine (Jefferson Billings), Hunter Clary (Jack Billings)

Frank Martin és un antic membre d'un cos de forces especials que es guanya la vida com a transportista mercenari per traslladar persones o mercaderies amb discreció i sense fer preguntes. Frank, com a favor a un amic, està fent de xofer per als Billing, una família benestant i s'encarrega de dur Jack, el fill, a l'escola. Sembla una feina senzilla, però quan segresten el nen, Frank farà mans i mànigues per rescatar-lo.


DANNY THE DOG (Danny the dog)

Idioma versió original: anglès
Producció: Europa Corporation, Danny the Dog Productions Ltd., TF1 Films, Qian Yian International, Current Entertainment, Clubdeal i Canal +, 2005 (França, Estats Units i Gran Bretanya)
Direcció: Louis Leterrier
Durada: 97 minuts
Guió: Luc Besson
Fotografia: Pierrer Morel (color)
Música: Massive Attack
Intèrprets: Jet Li (Danny), Morgan Freeman (Sam), Bob Hoskins (Bart), Kerry Condon (Victoria), Vincent Regan (Raffles), Dylan Brown (Lefty)

Es tracta de la història de Danny, un jove a qui tota la vida han tractat com un gos i que malviu esclavitzat per Bart, un home sense escrúpols que el fa servir de sicari i que el du a lluitar en baralles il*legals. En un accident de trànsit Bart queda en coma i Danny coneix Sam, un home cec que es dedica a afinar pianos. Sam mirarà de tornar la identitat humana al jove a través de la música.