12 mayo, 2010

PEL.LÍCULES AUDIODESCRITES A TV3 (setmana del 10 al 16 de maig)

Divendres 14
A les 22.15: "Michael Clayton"

Dissabte 15
A les 00.10: "Catwoman"

Diumenge 16
A les 17.40: "Miss agent especial 2: armada i fabulosa"


Tot seguit, les sinopsis:


MICHAEL CLAYTON (Michael Clayton)

Idioma versió original: anglès
Producció: Castle Rock Entertainment, Samuels Media, Mirage Enterprises, Section Eight i Clayton Productions, 2007 (Estats Units)
Direcció i guió: Tony Gilroy
Durada: 114 minuts
Fotografia: Robert Elswit (color)
Música: James Newton Howard
Intèrprets: George Clooney (Michael Clayton), Tilda Swinton (Karen Crowder), Tom Wilkinson (Arthur Edens), Sydney Pollack (Marty Back), Michael O'Keefe (Barry Grissom), Austin Williams (Henry Clayton)

Michael Clayton treballa per a un famós bufet de Nova York, tot i que no exerceix d'advocat. La seva especialitat és arreglar-ho tot de la manera més neta i ràpida possible fent servir els seus múltiples contactes, també dins de la policia i dels jutjats. Un company seu del bufet, Arthur Edens, que defensa els interessos d'una multinacional agroquímica, descobreix que un producte d'aquesta empresa ha provocat una intoxicació massiva. La manera d'actuar d'Arthur farà que l'estabilitat del bufet trontolli, i Michael haurà de triar entre l'amistat cap al company o el seu deure amb la feina.


CATWOMAN (Catwoman)

Idioma versió original: anglès
Producció: Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures, DiNovi Pictures, Frantic Films i Maple Shade Films, 2004 (Estats Units)
Direcció: Pitof
Durada: 99 minuts
Guió: John D. Brancato, Michael Ferris i John Rogers, basat en un argument de Theresa Rebeck, John D. Brancato i Michael Ferris, segons els personatges creats per Bob Kane
Fotografia: Thierry Arbogast (color)
Música: Klaus Badelt
Intèrprets: Halle Berry (Patience / Catwoman), Benjamin Bratt (Tom Lone), Sharon Stone (Laurel Hedare), Lambert Wilson (George Hedare), Frances Conroy (Ophelia), Alex Borstein (Sally)

Patience és una dona tímida i sensible que malbarata el seu talent artístic fent de dissenyadora gràfica per a la gran companyia de cosmètics Hedare Beauty. L'empresa la dirigeixen George i Laurel Hedare, una parella de caràcter despòtic. Per casualitat, Patience s'assabenta d'un secret sinistre sobre el nou producte revolucionari que la Hedare està a punt de llançar al mercat, i aleshores algú intenta assassinar-la. Però la noia aconsegueix salvar-se, renaixent amb totes les qualitats d'un gat. D'aquesta manera, Patience durà una doble vida: la seva de sempre i la del seu alter ego, Catwoman, una dona amb poders extraordinaris i apariència felina.


MISS AGENT ESPECIAL 2: ARMADA I FABULOSA (Miss congeniality 2: Armed and fabulous)

Idioma versió original: anglès
Producció: Castle Rock Entertainment, Village Roadshow Pictures i Fortis Films, 2005 (Estats Units i Austràlia)
Direcció: John Pasquin
Durada: 90 minuts
Guió: Marc Lawrence
Fotografia: Peter Menzies Jr. (color)
Música: John Van Tongeren
Intèrprets: Sandra Bullock (Gracie Hart), Regina King (Sam Fuller), Enrique Murciano (Jeff Foreman), William Shatner (Stan Fields), Ernie Hudson (Harry McDonald), Heather Burns (Cheryl)

Es tracta de la segona part de la pel*lícula "Miss agent especial". Després d'una missió, infiltrada en un concurs de bellesa, l'agent de l'FBI Gracie Hart no està contenta amb la nova feina que li han encarregat: ser "el rostre" de l'FBI i atendre la premsa, en lloc de les missions secretes que són les que realment li agraden. Gracie ha de viatjar per tots els Estats Units acompanyada per l'agent Sam Fuller, que és la seva guardaespatlles, fent rodes de premsa i llargues sessions fotogràfiques. Però segresten Miss Estats Units i Gracie de seguida es posarà en acció per salvar-la.