01 junio, 2010

Presentació documental 100% accesible " ver para creer"

Des de l'acic fem difussió d'una iniciativa d'una altra entitat que ens sembla de gran interès.
 
---
L'Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3 té el plaer de convidar-lo/la al acte, de presentació de "Ver para creer", documental iniciativa de l'entitat en la seva preocupació per apropar la cultura a les persones amb Discapacitat produint material audiovisual 100% accessible, que compta amb llengua de signes, subtitulació, audiodescripció i totalment audionavegable.

 

L'acte es celebrarà el 3 de juny, a les 19 hores, a l'Auditori del CaixaFòrum, Centre Social i Cultural de l'Obra Social "la Caixa", situat a Av. Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8, de Barcelona i, abans, es podran visitar les exposicions temporals del Centre.

 

El Documental "Ver para creer" pretén apropar a l'espectador com és un dia a la vida de CINC PROTAGONISTES AMB DISCAPACITAT VISUAL. Isabela, Marta, Marisa, Félix i Montse compar­teixen amb nosaltres la seva particular manera de viure la discapacitat amb l'objectiu de transmetre a d'altres persones en la seva mateixa situació i a la societat en general, que és possible superar les dificultats del dia a dia amb l'ajuda de la tecnologia, la força de voluntat i el recolzament que tots, com a éssers humans, podem brindar-los.

 

Després de la projecció del documental tindreu la oportunitat de coneixer als protagonistes i adquirir el DVD.

 

Us esperem