16 junio, 2010

PEL.LÍCULES AUDIODESCRITES A TV3 (Setmana del 14 al 20 de juny)

Divendres 18
A les 21.50: "Embruixada"
A les 23.40: "Amor en joc"

Dissabte 19
A les 15.40: "Secrets compartits"
A les 21.55: "Danys col*laterals"


Tot seguit, les sinopsis:


EMBRUIXADA (Bewitched)

Idioma versió original: anglès
Producció: Columbia Pictures i Red Wagon Productions, 2005 (Estats Units)
Direcció: Nora Ephron
Durada: 98 minuts
Guió: Nora Ephron i Delia Ephron
Fotografia: John Lindley (color)
Música: George Fenton
Intèrprets: Nicole Kidman (Isabel/Samantha), Will Ferrell (Jack/Darrin), Shirley MacLaine (Iris/Endora), Michael Caine (Nigel), Jason Scwartzman (Ritchie), Kristin Chenoweth (Maria Kelly)

Isabel, una dona de Califòrnia, mira de desactivar els seus poders màgics per poder fer vida normal. A l'altre costat de la ciutat, Jack és un actor a punt de protagonitzar una versió moderna de la sèrie "Embruixada". El destí entra en joc quan Isabel i Jack es coneixen. Ell se sent immediatament atret per la dona i pel seu nas, que s'assembla molt al d'Elizabeth Montgomery, la protagonista de la versió original de la sèrie. D'aquesta manera, veu que Isabel podria fer el paper de la nova Samantha.


AMOR EN JOC (Fever pitch)

Idioma versió original: anglès
Producció: ELC Productions Ltd., Fox 2000 Pictures, Wildgaze Films, Alan Greenspan Productions, Flower Films i Mars Media Beteiligungs, 2005 (Estats Units i Alemanya)
Direcció: Bobby i Peter Farrely
Durada: 105 minuts
Guió: Lowell GAnz i Babaloo Mandel, basat en la novel*la de Nick Hornby
Fotografia: Matthew F. Leonetti (color)
Música: Craig Armstrong
Intèrprets: Drew Barrymore (Lindsey Meeks), Jimmy Fallon (Ben Wrightman), Jack Kehler (Al), Scott Severance (Artie), Jessamy Finet (Theresa), Maureen Keiller (Viv)

Ben Wrightman i Lindsey Meeks es coneixen, s'enamoren i passen l'hivern junts. Però quan arriba l'estiu les coses canvien molt per a la parella. Ben i Lindsey es veuen atrapats en un triangle amorós, però no amb una tercera persona, sinó amb un equip de beisbol. Resulta que Ben és un fan incondicional d'aquest esport i la seva obsessió pel seu equip favorit, els Boston Red Sox, fa trontollar la relació amb Lindsey.


SECRETS COMPARTITS (Prime)

Idioma versió original: anglès
Producció: Prime Films Productions LLC, Stratus Film Company, Team Todd, Focus Features i Younger Than You, 2005 (Estats Units)
Direcció i guió: Ben Younger
Durada: 103 minuts
Fotografia: William Rexer (color)
Música: Ryan Shore
Intèrprets: Uma Thurman (Rafi), Meryl Streep (Lisa), Bryan Greenberg (David), Jon Abrahams (Morris), Zak Orth (Randall), Annie Parisse (Katherine)

Rafi, una dona divorciada de 37 anys, coneix David, un pintor de 23. Rafi i David es fan amants, però resulta que David és fill de la psiquiatra de Rafi, que no veu amb bons ulls la relació del jove amb una dona 14 anys més gran. La pel*lícula dóna un punt de vista sincer, fresc i amb sentit de l'humor de les relacions de parella poc convencionals.


DANYS COL*LATERALS (Collateral damage)

Idioma versió original: anglès
Producció: Bel Air Entertainment, Hacienda Productions i Warner Bros., 2002 (Estats Units)
Direcció: Andrew Davis
Durada: 103 minuts
Guió: David Griffiths i Peter Griffiths
Fotografia: Adam Greenberg (color)
Música: Gareme Revell
Intèrprets: Arnold Schwarzenegger (Gordon Brewer), Francesca Neri (Selena Perrini), Elias Koteas (Peter Brandt), Cliff Curtis (Claudio Perrini), John Leguizamo (Felix Ramirez), John Turturro (Sean Armstrong)

Gordon Brewer és un bomber que perd la seva dona i el seu fill en un atemptat terrorista. Frustrat pels pocs resultats de la investigació oficial del succés, Gordon està convençut que el responsable de l'atemptat no pagarà mai els seus crims davant la justícia. Aleshores decideix actuar pel seu compte i inicia una investigació que l'introduirà en el perillós món del terrorisme internacional.