07 julio, 2010

PEL·LÍCULES AUDIODESCRITES A TV3 (setmana del 5 de juliol)

Divendres 9

A les 22.25: “La sega”

A les 00.15: “Rollerball”

 

Dissabte, 10

A les 16.15: “Showtime”

 

Tot seguit, les sinopsis:

 

 

LA SEGA (The reaping)

 

Idioma versió original: anglès

Producció: Warner Bros. Pictures, Dark Castle Entertainment, Chime Productions LLC, Eyetronics USA i Village Roadshow Pictures, 2007 (Estats Units)

Direcció: Stephen Hopkins

Durada: 95 minuts

Guió: Carey i Chad Hayes, basat en un argument de Brian Rousso

Fotografia: Peter Levy (color)

Música: John Frizzell

Intèrprets: Hilary Swank (Katherine), David Morrissey (Doug), Idris Elba (Ben), Annasophia Robb (Loren McConnell), William Ragsdale (xèrif Cade), Stephen Rea (pare Costigan)

 

Una antiga missionera cristiana que va perdre la fe després que la seva família va morir assassinada, ara és professora de teologia. També es dedica a investigar suposats miracles i ha d'anar a una petita ciutat de Louisiana on un seguit d'estranys esdeveniment fan pensar que pateixen les plagues bíbliques.

 

 

ROLLERBALL (Rollerball)

 

Idioma versió original: anglès, rus, francès

Producció: Atlas Entertainment, Helkon Media AG, MGM, Mosaic Media Group, Toho-Towa i Yorktown Productions, 2002 (Estats Units, Alemanya i Japó)

Direcció: John McTiernan

Durada: 97 minuts

Guió: Larry Ferguson i John Pogue, basat en el guió de la pel·lícula "Rollerball" (1975) de John Pogue, escrit a partir d'un relat de William Harrison

Fotografia: Steve Mason (color DeLuxe)

Música: Eric Serra

Intèrprets: Chris Klein (Jonathan Cross), Jean Reno (Alexis Petrovich), LL Cool J (Marcus Ridley), Rebeca Romjin (Aurora), Naveen Andrews (Sanjay), Oleg Taktarov (Denekin)

 

En una època futura, les grans companyies han substituït les nacions i només hi ha un esport al món, el "Rollerball", que mou milions. Només hi ha dos objectius per als jugadors de Rollerball: fer el màxim de punts i mantenir-se amb vida, perquè matar l'oponent és una opció del joc.

 

 

SHOWTIME (Showtime)

 

Idioma versió original: anglès

Producció: Tribeca Productions, Warner Bros., Village Roadshow Pictures, Material i NPV Entertaiment, 2002

Direcció: Tom Dey

Durada: 90 minuts

Guió: Keith Sharon, Alfred Gough i Miles Miller, basat en un argument de Jorge Saralegui

Fotografia: Thomas Kloss (Technicolor)

Música: Cançons i peces de diversos autors

Intèrprets: Robert De Niro (Mitch Preston), Eddie Murphy (Trey Sellars), Rene Russo (Chase Renzi), William Shatner (T.J. Hooker), Nestor Serrano (Ray), Pedro Damian (Cesar Vargas)

 

Mitch Preston és un policia madur de Los Angeles que està enmig d'una missió antidroga molt delicada. Trey Sellars, un jove policia, interfereix  per error en la missió de Mitch. Una càmera ho grava tot i una productora de televisió, Chase Renzi, pensa que ha trobat un filó d'or. Tot i que Mitch i Trey tenen maneres de fer totalment oposades i no es tenen gens de simpatia, es veuen obligats a treballar junts en un nou "reality-show" televisiu que segueix el dia a dia dels dos agents. El programa pretén donar una imatge més positiva i popular del departament de policia i aviat esdevindrà un èxit.