19 agosto, 2010

PEL·LÍCULES AUDIODESCRITES A TV3 (Setmanes del 16 i del 23 d'Agost)

Divendres 20

A les 22.00 h: “Outlander”

 

Dissabte 21

A les 15.40 h: “Tristany i Isolda”

 

Divendres 27 

A les 22.00: “Supersortits”

 

 

Tot seguit, les sinopsis:

 

 

OUTLANDER (Outlander)

 

Idioma versió original: anglès

Producció: Virtual Films, Acendant Pictures, VIP 4, Outlander Productions i The Weinstein Company, 2008 (Estats Units i Alemanya)

Direcció: Howard McCain

Durada: 110 minuts

Guió: Howard McCain i Dirk Blackman

Fotografia: Pierre Gill (color)

Música: Geoff Zanelli

Intèrprets: James Caviezel (Kainan), Sophie Myles (Freya), Jack Huston (Wulfric), John Hurt (Rothgar), Cliff Saunders (Boromir), Patrick Stevenson (Unferth)

 

La història comença quan una nau espacial s'estavella a l'antiga Noruega en l'època dels vikings. De l'interior de la nau surten un guerrer humanoide anomenat Kainan i un monstre sanguinari, únic supervivent de la seva raça i assedegat de venjança.

 

 

TRISTANY I ISOLDA (Tristan + Isolde)

 

Idioma versió original: anglès

Producció: Franchise Pictures, World 2000 Entertainment, Scott Free Productions, Apollo ProMedia, Epsilon Motion Pictures, QI Quality International i Stillking Films, 2006 (Estats Units, Gran Bretanya, Alemanya i República Txeca)

Direcció: Kevin Reynolds

Durada: 127 minuts

Guió: Dean Georgaris

Fotografia: Arthur Reinhart (color)

Música: Anne Dudley

Intèrprets: James Franco (Tristany), Sophia Myles (Isolda), Rufus Sewell (Marke), David O'Hara (Donnchadh), Mark Shong (Wicted), Henry Cavill (Melot)

 

Després de la caiguda de l'Imperi Romà, els diferents clans britànics lluiten contra el rei Donnchadh d'Irlanda. Un dels líders britànics, lord Marke, amb l'ajuda del seu fidel cavaller Tristany, vol unificar tots els clans per acabar amb el domini irlandès. Però Tristany té un secret: un cop ferit en la batalla contra els irlandesos, el jove  sobreviu gràcies a Isolda, una jove irlandesa que el cura i de la qual ell s'enamora. Finalment, britànics i irlandesos queden en pau, però el que Tristany no sap és que Isolda és la filla del rei Donnchadh, i que aviat serà la dona que s'haurà de casar amb lord Marke, que l'ha guanyada com a trofeu d'un torneig.

 

 

SUPERSORTITS (Superbad)

 

Idioma versió original: anglès

Producció: Columbia Pictures i Apatow Productions, 2007 (Estats Units)

Direcció: Greg Mottola

Durada: 108 minuts

Guió: Seth Rogen i Evan Goldberg

Fotografia: Russ T. Alsobrook (color)

Música: Lyle Workman

Intèrprets: Jonah Hill (Seth), Michael Cera (Evan), Seth Rogen (Michaels), Christopher Mintz-Plasse (Fogell), Bill Hader (Slater), Martha MacIsaac (Becca)

 

Un dels últims dies com a estudiants a l'institut, Evan i Seth passen una odissea durant tota la tarda intentant comprar alcohol per anar a una festa a la qual assistiran les noies dels seus somnis. Evan, dolç i intel·ligent, sempre està mort de por davant les noies. Seth és un bocamoll obsessionat pel sexe. Els seus esforços maldestres faran que la nit de la festa sigui inoblidable per a ells.