22 julio, 2010

PEL·LÍCULES AUDIODESCRITES A TV3 (Setmana del 19 de juliol)

Divendres 23

A les 21.50: “Poseidon”

 

Diumenge 25

A les 22.25: “La joia de la família”

 

 

Tot seguit, les sinopsis:

 

 

(Poseidon)

 

Idioma versió original: anglès

Producció: Warner Bros. Pictures, Virtual Studios, Radiant Productions, Next Entertainment, Irwin Allen Productions, Synthesis Entertainment i Eyetronics USA, 2006 (Estats Units)

Direcció: Wolfgang Petersen

Durada: 94 minuts

Guió: Mark Protosevich, basat en la  novel·la de Paul Gallico

Fotografia: John Seale (color)

Música: Klaus Badelt

Intèrprets: Josh Lucas (Dylan Johns), Kurt Russell (Robert Ramsey), Emmy Rossum (Jennifer Ramsey), Jacinda Barrett (Maggie James), Richard Dreyfuss (Richard Nelson), Kevin Dillon (Lucky Larry)

 

Durant la nit de Cap d'Any, en el transatlàntic de luxe "Posidó" se celebra una magnífica festa en el saló de ball principal. Mentre els passatgers brinden amb el capità per rebre el nou any, el primer oficial que està al pont veu una onada gegant i inicia una maniobra per esquivar-la. Però és massa tard i l'impacte és tan brutal que fa bolcar el vaixell. Els passatgers i tripulants s'hauran d'ajudar entre ells per sobreviure al naufragi enmig de la foscor de la nit i del caos generat per l'accident.

 

 

LA JOIA DE LA FAMÍLIA (The family Stone)

 

Idioma versió original: anglès

Producció: Fox 2000 Pictures, The Family Stone i Michael London Productions, 2005 (Estats Units)

Direcció i guió: Thomas Bezucha

Durada: 104 minuts

Fotografia: Jonathan Brown (color)

Música: Michael Giacchino

Intèrprets: Diane Keaton (Sybil Stone), Claire Danes (Julie Morton), Dermot Mulroney (Everett Stone), Rachel McAdams (Amy Stone), Craig T. Nelson (Kelly Stone), Sarah Jessica Parker (Meredith Morton)

 

Sybil Stone és la matriarca de la família Stone. És una dona guapa, extrovertida i de caràcter molt fort, que busca sempre el millor per als seus cinc fills. Però darrere d'aquesta façana de fortalesa s'amaga un secret.