26 julio, 2010

PEL·LÍCULES AUDIODESCRITES A TV3 (Setmana del 26 de juliol9

Dilluns 26

A les 23.10: “Fallen”

 

Divendres 30

A les 21.50: “Eragon”

 

Dissabte 31

23.55: “En la línia de foc”

 

 

Tot seguit, les sinopsis:

 

 

FALLEN (Fallen)

 

Idioma versió original: anglès

Producció: Atlas Entertainment i Turner Pictures, 1998 (Estats Units)

Direcció: Gregory Hoblit

Durada: 118 minuts

Guió: Nicholas Kazan

Fotografia: Newton Thomas Sigel (color)

Música: Dun Tan, Mick Jagger i Keith Richards

Intèrprets: Denzel Washington (John Hobbes), John Goodman (Jonesy), Donald Sutherland (Stanton), Embeth Davidtz (Greta Milano), James Gandolfini (Lou), Elias Koteas (Edgar Reese)

 

L'inspector de policia John Hobbes assisteix a l'execució de l'assassí en sèrie Edgard Reese amb el sentiment de posar punt final a un malson. Però Reese mor fent el fatxenda i cantant una tonada que, dies després, molta gent repeteix pel carrer quan veu passar Hobbes. A més es repeteixen els assassinats en sèrie fets amb els mateixos mètodes que practicava Reese. Hobbes descobreix que l'esperit maleït d'Azazel, un àngel caigut, anima els instints dels assassins que es va trobant.

 

 

ERAGON (Eragon)

 

Idioma versió original: anglès

Producció: Fox 2000 Pictures, Davis Entertainment, Dune Entertainment, Ingenious Film Partners, Major Studio Partners, Mid Atlantic Films i Twentieth Century Fox Corporation, 2006 (Estats Units, Gran Bretanya i Hongria)

Direcció: Stefen Fangmeier

Durada: 99 minuts

Guió: Peter Buchman, basat en la novel·la de Christopher Paolini

Fotografia: Hugh Johnson (color)

Música: Patrick Doyle

Intèrprets: Ed Sleepers (Eragon), Jeremy Irons (Brom), Sienna Guillory (Arya), Robert Carlyle (Durza), John Malkovich (Galbatorix), Garrett Hedlund (Murtagh)

 

Eragon és un pobre noi que troba una pedra blava molt lluent al bosc. La granja no li dóna gaire i Eragon pensa que si ven la pedra podrà comprar menjar per a tot l'hivern. Però l'objecte blau no és cap pedra, sinó l'ou d'un drac. De la nit al dia, la vida del jove canviarà radicalment i es veurà immers en un món ple de màgia i poders ocults que el faran viure tot un seguit d'aventures.

 

 

EN LA LÍNIA DE FOC (In the line of fire) -Pal Plus-

 

Idioma versió original: anglès

Producció: Castle Rock, Apple-Rose i Columbia, 1992 (Estats Units)

Direcció: Wolfgang Petersen / Durada: 123 minuts

Guió: Jeff Maguire

Fotografia: John Bailey (color)

Música: Ennio Morricone

Intèrprets: Clint Eastwood (Frank Horrigan), John Malkovich (Mitch Leary), René Russo (Lilly Raines), Dylan McDermott (Al D'Andrea), Gary Cole (Bill Watts), Fred Dalton Thompson (Harry Sargent)

 

Frank Horrigan és un home dur i solitari que ha dedicat tota la vida als serveis secrets sacrificant-hi la família i tot. Porta una espina clavada des que el 1963, estant d'escorta del president Kennedy, no va poder impedir que l'assassinessin. Al cap de trenta anys, el president dels Estats Units afronta una campanya electoral per la reelecció i la Casa Blanca encomana a Horrigan que investigui unes amenaces de mort que ha rebut. Horrigan descobreix que un assassí professional segueix el president.

 

Diumenge 1 d’agost, 22.30

 

 

A LES SEVES SABATES (In her shoes)

 

Idioma versió original: anglès

Producció: Fox 2000 Pictures, Scott Free Productions, Deuce Three Productions i In Her Shoes, 2005 (Estats Units)

Direcció: Curtis Hanson

Durada: 129 minuts

Guió: Susannah Grant, basat en la novel·la de Jennifer Weiner

Fotografia: Terry Stacey (color)

Música: Mark Isham

Intèrprets: Cameron Diaz (Maggie), Toni Collette (Rose), Mark Feuerstein (Simon Stein), Anson Mount (Todd), Candice Azzana (Sydelle Feller), Richard Burgi (Jim Danvers)

 

Maggie i Rose Feller són dues germanes que no s'assemblen en res, excepte que usen el mateix número de calçat. Maggie és una noia guapa, alegre i desenfadada que no va acabar els estudis i que va de feina en feina, però que té un gran èxit entre els homes. Rose és advocada i treballa en un bufet de prestigi. L'única alegria que Rose es permet és col·leccionar sabates. Després d'una catastròfica baralla, les dues germanes aprendran a relacionar-se gràcies a una àvia que havien donat per morta i que les ajudarà a fer les paus.