03 septiembre, 2010

PEL·LÍCULES AUDIODESCRITES A TV3 (Setmana del 31 d'agost)

Divendres 3
A les 21.50: "Superman: el retorn"
 
Dissabte 4
A les 15.40: "Showtime"
 

Tot seguit, les sinopsis:
 

SUPERMAN: EL RETORN (Superman returns)
 
Idioma versió original: anglès
Producció: Warner Bros Pictures, Legendary Pictures, Peters Entertainment, Bad Hat Harry Productions, DC Comics i Red Sun Productions Pty. Ltd., 2006 (Estats Units)
Direcció: Bryan Singer
Durada: 149 minuts
Guió: Michael Dougherty i Dan Harris
Fotografia: Newton Thomas Sigel (color)
Música: John Ottman
Intèrprets: Brandon Routh (Clark Kent / Superman), Kate Bosworth (Lois Lane), Kevin Spacey (Lex Luthor), James Marsden (Richard White), Parker Posey (Kitty Kowalski), Frank Langella (Perry White)
 
A Superman el retorn li resultarà difícil: mentre un dels seus antics enemics ordeix un pla per desposseir-lo dels seus poders i destruir el món, Superman es troba que la dona que estima està refent la seva vida amb un altre.
 

SHOWTIME (Showtime)
 
Idioma versió original: anglès
Producció: Tribeca Productions, Warner Bros., Village Roadshow Pictures, Material i NPV Entertaiment, 2002
Direcció: Tom Dey
Durada: 90 minuts
Guió: Keith Sharon, Alfred Gough i Miles Miller, basat en un argument de Jorge Saralegui
Fotografia: Thomas Kloss (Technicolor)
Música: Cançons i peces de diversos autors
Intèrprets: Robert De Niro (Mitch Preston), Eddie Murphy (Trey Sellars), Rene Russo (Chase Renzi), William Shatner (T.J. Hooker), Nestor Serrano (Ray), Pedro Damian (Cesar Vargas)
 
Mitch Preston és un policia madur de Los Angeles que està enmig d'una missió antidroga molt delicada. Trey Sellars, un jove policia, interfereix  per error en la missió de Mitch. Una càmera ho grava tot i una productora de televisió, Chase Renzi, pensa que ha trobat un filó d'or. Tot i que Mitch i Trey tenen maneres de fer totalment oposades i no es tenen gens de simpatia, es veuen obligats a treballar junts en un nou "reality-show" televisiu que segueix el dia a dia dels dos agents. El programa pretén donar una imatge més positiva i popular del departament de policia i aviat esdevindrà un èxit.