20 noviembre, 2012

Exposició accessible INFRA_lines a la UAB

 
El passat 13 de novembre es va inaugurar l'exposició accessible INFRA_lines a la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
Es tracta d'una exposició individual d'art contemporani de l'artista tarragoní Enric Llevat.
 
Una sèrie d'obres realitzades a base de línies de tinta xinesa negra (que configuren el particular llenguatge expressiu de l'artista) omplen la blanca sala d'exposicions.

Amb aquestes peces, Llevat ens vol transportar a un món de meditació i de reflexió social, on la filosofia del polonès Zygmunt Bauman, hi té un pes significatiu.
Aquí teniu el vídeo promocional:
 
En aquesta exposició , diferents Centres de Recerca, investigadors i professionals han col·laborat amb els seus coneixements.

L'exposició està comissariada per Eva Jove Casabella, una persona molt concienciada amb l'accessibilitat a la cultura i a l'art que ha pensat en una exposició accessible des de l'inici.

A l'Eva la podeu seguir al blog
 
Dades pràctiques de l'exposició
 
Horaris d'obertura: de dilluns a divendres, de 9 a 21 hores. Els caps de setmana i festius està tancat. El 7 de desembre estarà tancat.
Lloc: Plaça Cívica de la UAB, Edifici d'Estudiants, sala del Vestíbul del Teatre.

Reserva prèvia d'acompanyament fins a la sala: al telèfon: 935812697 o a l'adreça de correu electrònic: fas.piune@uab.cat

Reserva prèvia d'aparell/s escolta audiodescripcions i préstec catàleg en braille: al telèfon: 935812449 o a l'adreça de correu electrònic: Monica.Llibre@uab.cat
 
Les obres compten amb una cartel·la amb el número de la pista de l'audiodescripció.
 
Hi ha una reproducció en 3d d'una obra de l'artista feta pel centre de Visió per Computador de la UAB
 
També s'exposa una obra original de l'artista feta en relleu.
 
Al vídeo que es projecta a l'exposició l'artista explica el procés de creació i està audiodescrit.
 
D'altra banda, us animem a assistir a la UAB el dia 27 de novembre, a les 16 hores, al costat de la sala d'exposicions, a una jornada que es farà sobre INFRA_lines. Aquest dia s'explicarà amb pèls i senyals tot el desenvolupament que s'ha fins a arribar a poder presentar aquesta exposició. És a dir, podreu veure tota la recerca que s'ha fet durant més d'un any per poder presentar l'exposició.
Aquesta sessió divulgativa és gratuïta i després s'anirà a la sala per veure tot el què s'haurà explicat i vist abans.
L'iniciativa s'emmarca dins del projecte de recerca en Patrimoni Cultural anomenat "LivingHeritage!", de l'Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural
Només cal apuntar-se prèviament aquí: (copieu l'enllaç sencer si us queda en dues línies i obriu-lo al vostre navegador)

 
INFRA_lines s'adhereix a les activitats de #LivingHeritage!
Agraïments: Cultura en Viu, Enric Vilageliu, CER CAIAC, CVC, FAS, Moritz.