12 marzo, 2009

PEL·LÍCULES AUDIODESCRITES A TV3 (setmana del 9 al 15 de març)

Divendres
La gran pel·lícula: "Danny the dog"
 
Dissabte
Després del futbol: "Danys col·laterals"
 
Tott seguit, les sinopsis:
 
DANNY THE DOG (Danny the dog)
 
Idioma versió original: anglès
Producció: Europa Corporation, Danny the Dog Productions Ltd., TF1 Films, Qian Yian International, Current Entertainment, Clubdeal i Canal +, 2005 (França, Estats Units i Gran Bretanya)
Direcció: Louis Leterrier
Durada: 97 minuts
Guió: Luc Besson
Fotografia: Pierrer Morel (color)
Música: Massive Attack
Intèrprets: Jet Li (Danny), Morgan Freeman (Sam), Bob Hoskins (Bart), Kerry Condon (Victoria), Vincent Regan (Raffles), Dylan Brown (Lefty)
 
Es tracta de la història de Danny, un jove a qui tota la vida han tractat com un gos i que malviu esclavitzat per Bart, un home sense escrúpols que el fa servir de sicari i que el du a lluitar en baralles il·legals. En un accident de trànsit Bart queda en coma i Danny coneix Sam, un home cec que es dedica a afinar pianos. Sam mirarà de tornar la identitat humana al jove a través de la música.
 

DANYS COL·LATERALS (Collateral damage)
 
Idioma versió original: anglès
Producció: Bel Air Entertainment, Hacienda Productions i Warner Bros., 2002 (Estats Units)
Direcció: Andrew Davis
Durada: 103 minuts
Guió: David Griffiths i Peter Griffiths
Fotografia: Adam Greenberg (color)
Música: Gareme Revell
Intèrprets: Arnold Schwarzenegger (Gordon Brewer), Francesca Neri (Selena Perrini), Elias Koteas (Peter Brandt), Cliff Curtis (Claudio Perrini), John Leguizamo (Felix Ramirez), John Turturro (Sean Armstrong)
 
Gordon Brewer és un bomber que perd la seva dona i el seu fill en un atemptat terrorista. Frustrat pels pocs resultats de la investigació oficial del succés, Gordon està convençut que el responsable de l'atemptat no pagarà mai els seus crims davant la justícia. Aleshores decideix actuar pel seu compte i inicia una investigació que l'introduirà en el perillós món del terrorisme internacional.