10 febrero, 2010

PEL.LÍCULES AUDIODESCRITES A TV3 (Setmana del 8 al 14 de febrer)

Divendres 12
A les 22.20 La Gran pel*lícula: "Camino"

Diumenge 14
A les 16.20: "Executiu agressiu"
A les 18.10: "Les dones perfectes"

Dilluns (matinada)
A les 2.10: "A ulls clucs"


Tot seguit, les sinopsis:


CAMINO

Producció: Mediaproducción,S.L., 2008
Guió i direcció: Javier Fesser
Director de fotografia: Alex Catalán
Música: Rafa Arnau i Mario Gosálvez
Intèrprets: Nerea Camacho (Camino), Carme Elías (Gloria), Mariano Venancio (José), Manuela Vellés (Nuria) i Ana Gracia (Inés)

Inspirada en fets reals, Camino és una aventura emocional d'una extraordinària nena d'onze anys que s'enfronta al mateix temps a dos esdeveniments que són nous per a ella: enamorar-se i morir. Camino, és sobretot, un llum brillant capaç de travessar totes i cadascuna de les tenebroses portes que es van tancar davant ella i que pretendran inútilment sumir a l'obscuritat el seu desig de viure, estimar i sentir-se definitivament feliç.


EXECUTIU AGRESSIU (Anger management)

Idioma versió original: anglès
Producció: Revolution Studios, Happy Madison Productions, Anger Management LLC i Jack Giarraputo Productions, 2003 (Estats Units)
Direcció: Peter Segal
Durada: 100 minuts
Guió: David Dorfman
Fotografia: Donald McAlpine (color)
Música: Teddy Castellucci
Intèrprets: Adam Sandler (Dave Buznik), Jack Nicholson (doctor Buddy Rydell), Marisa Tomei (Linda), Luis Guzmán (Lou), Jonathan Loughran (Nate), Kurt Fuller (Frank Head)

Dave Buznick és un home pacífic, agradable i submís. Tothom s'aprofita d'ell, fins al punt que, a l'oficina, li fa tota la feina al seu cap, que ni tan sols li ho agraeix. Linda, la nòvia de Dave, està tipa que ell es faci valer tan poc. Però les coses canvien quan, a causa d'un malentès en un avió, Dave és condemnat a assistir a unes sessions de teràpia amb el doctor Buddy Rydell, especialitzat a tractar gent amb mal caràcter.


LES DONES PERFECTES (The Stepford wives)

Idioma versió original: anglès
Producció: Paramount Pictures, DreamWorks SKG, Scott Rudin Productions i De Line Pictures, 2004 (Estats Units)
Direcció: Frank Oz
Durada: 92 minuts
Guió: Paul Rudnik, basat en el llibre d'Ira Levin
Fotografia: Rob Hahn (color)
Música: David Arnold
Intèrprets: Nicole Kidman (Joanna Eberhart), Matthew Broderick (Walter), Bette Midler (Bobbie Markowitz), Glenn Close (Claire), Christopher Walken (Mike), Roger Bart (Roger)

Joanna Eberhart és un alta executiva de televisió que veu com el seu món s'enfonsa quan perd la feina. Joanna i la seva família miren de canviar de vida i es traslladen a Stepford, una petita població on tot sembla meravellós. Joanna comença a pensar que tanta perfecció no és normal i es dedica a investigar fins que descobreix que les dones d'Stepford porten un xip que les fa ser totalment complaents amb els seus marits.


A ULLS CLUCS (Blindgänger)

Idioma versió original: alemany
Producció: Kinderfilm i ZDF, 2004 (Alemanya)
Direcció: Bernd Sahling
Durada: 82 minuts
Guió: Bernd Sahling i Helmut Dziuba
Fotografia: Peter Ziesche (color)
Música: Christian Steyer
Intèrprets: Dominique Horwitz (Karl), Ricarda Ramünke (Marie), Marie Rother (Inga), Oleg Rabcuk (Herbert), Dennis Ritter (Daniel), Christine Hoppe (senyora Kersten)

La Maria té 13 anys i és cega. L'internat on s'està se'l coneix com el palmell de la mà i no té cap problema per moure-s'hi. S'espavila tota sola, fins i tot sense el bastó. Aviat, però, li tocarà sortir al món exterior. Ella sap que li caldrà molt de coratge per sortir-se'n. Tot canviarà quan conegui en Herbert, un nen que no és cec, però que és incapaç de veure molts detalls de la vida. La Maria, de sobte, s'adonarà que pot fer un munt coses amb el seu nou amic. Coses tan emocionants com formar el seu propi grup de música i participar en un concurs a la televisió. L'adolescència és complicada, però molt divertida... I el primer amor no s'oblida mai!