17 febrero, 2010

Sessió de teatre accessible al Teatre Lliure

 
El dia 5 de març, a les 20.30 h al Teatre Lliure, es farà una sessió accessible de l'obra "El encuentro de Descartes con Pascal joven", de Jean-Claude Brisville, amb versió i direcció de Josep Maria Flotats.
 
Descartes i Pascal s'entrevisten el 1647. Assistim a la possible discussió entre els dos filòsofs units per la passió matemàtica: la raó és l'eina per trobar la veritat a través de les ciències, o bé l'empirisme i el racionalisme no arribaran mai tan lluny con la fe en la comprensió de l'univers? Un duel interpretatiu que suposa el retorn de Flotats al Lliure després de 32 anys.
 
Espectacle en castellà.
 
Mesures d'accessibilitat a la comunicació
La sessió es farà amb sobretítols en castellà per a persones amb discapacitat auditiva i amb audiodescripció en català per a persones amb discapacitat visual.
 
El Teatre Lliure de Montjuïc - Sala Fabià Puigserver està al passeig de Santa Madrona, 40-46. Informació i reserves: 93 228 97 47 / correu electrònic:
info@teatrelliure.com
En el moment de trucar o enviar el correu per fer les reserves, especifiqueu el tipus de discapacitat per poder-vos reservar seients preferents.