22 febrero, 2010

PEL.LÍCULES AUDIODESCRITES A TV3 (Setmana del 22 al 28)

Dilluns 22
A les 00.35: "El caçador de somnis"
 
Divendres, 26
A les 22.15: "Una ment meravellosa"
 
Diumenge 28
A les 16.25: "El regne del cel"
 

Tot seguit, les sinopsis:
 

EL CAÇADOR DE SOMNIS (Dreamcatcher)
 
Idioma versió original: anglès
Producció: Castle Rock Entertainment, Village Roadshow Pictures, NPV Entertainment i Kasdan Pictures, 2003 (Estats Units i Canadà)
Direcció: Lawrence Kasdan
Durada: 130 minuts
Guió: Lawrence Kasdan i William Goldman, basat en la novel•la "Dreamcatcher" d'Stephen King
Fotografia: John Seale (color)
Música: James Newton Howard
Intèrprets: Morgan Freeman (Abraham Curtis), Thomas Jane (Henry), Jason Lee (Beaver), Damian Lewis (Jonesy), Timothy Olyphant (Pete), Tom Sizemore (Owen Underhill)
 
Jonesy, Henry, Pete i Beaver eren quatre nens que vivien a Derry, una petita localitat de l'estat de Maine. Un dia van salvar un altre nen anomenat Duddits de la crueltat d'uns nois que l'estaven maltractant. Duddits va passar a formar part del cercle d'amics i els va transmetre uns estranys poders. Han passat vint anys i els quatre amics es reuneixen als boscos de Maine, com cada any, per anar a caçar plegats. Al bosc troben un militar que té unes marques a la cara. Aviat s'adonaran que l'home està infectat amb un virus que sembla provenir d'un altre planeta.
 

UNA MENT MERAVELLOSA (A beautiful mind)
 
Idioma versió original: anglès
Producció: Universal Pictures, DreamWorks SKG i Imagine Entertainment, 2001 (Estats Units)
Direcció: Ron Howard
Durada: 135 minuts
Guió: Akiva Goldsman, basat en el llibre de Sylvia Nesar
Fotografia: Roger Deakins (color)
Música: James Horner
Intèrprets: Russell Crowe (John Nash), Ed Harris (Parcher), Jennifer Connelly (Alicia), Christopher Plummer (doctor Rosen), Paul Bettany (Charles), Adam Goldberg (Sol)
 
Es tracta de la vida de l'eminent matemàtic John Forbes Nash, que va elaborar una teoria l'aplicació de la qual va revolucionar diversos camps de la ciència. El doctor Nash es va fer famós a tot el món, però el seu ascens va fer un tomb radical quan la seva ment prodigiosa va patir esquizofrènia.
 

EL REGNE DEL CEL (Kingdom of heaven)
 
Idioma versió original: anglès
Producció: Scott Free Productions, Cahoca Productions, Twentieth Century Fox Film, Dritte Babelsberg Film, Inside Track 3, Kanzaman SA i Reino del Cielo, 2005 (Gran Bretanya, Estats Units, Espanya i Alemanya)
Direcció: Ridley Scott
Durada: 146 minuts
Guió: William Monahan
Fotografia: John Mathieson (color)
Música: Harry Gregson-Williams
Intèrprets: Orlando Bloom (Balian d'Ibelin), Eva Green (Sybilla), Jeremy Irons (Tiberias), Liam Neeson (Godfrey d'Ibelin), Edward Norton (rei Baldwin IV), Brendan Gleeson (Reynald)
 
El segle XII, en plena època de les Croades, el cavaller Godfrey d'Ibelin, compromès amb el manteniment de la pau a Terra Santa, emprèn la recerca de Balian, el seu fill il•legítim. Balian, que viu a França i treballa de ferrer, acaba de perdre la dona i el fill. Com que no té res a perdre, s'uneix a la missió del seu pare i marxa a Jerusalem. Un cop allà i després que Godfrey mor, Balian hereta la seva terra i el títol de cavaller i esdevindrà un heroi.