24 enero, 2011

ELS "POLSERES VERMELLES" ARRIBEN AVUI A TV3 AMB AUDIODESCRIPCIÓ

El Roc, l'Ignasi, el Lleó, el Jordi, la Cristina i el Toni són els "polseres vermelles", els sis protagonistes de la nova sèrie que TV3 estrena avui 24 de gener, a les 22.25.
 
Creada per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas, "Polseres vermelles" és un retrat, ple d'humor i de tendresa, de la relació que s'estableix entre un grup de nois ingressats en un hospital infantil.
 
"Polseres vermelles" és una història sobre l'amistat, la superació i les ganes de viure, una producció on, a diferència del que és habitual en les sèries ambientades en un hospital, els metges han cedit tot el protagonisme als pacients, nois d'entre vuit i disset anys que tenen les inquietuds pròpies de la seva edat i les mateixes ganes que qualsevol noi de riure, d'enamorar-se i de descobrir coses noves.
 
Durant tretze setmanes, "Polseres vermelles" mostrarà com és la vida d'aquests sis nois a l'hospital, com s'hi aclimaten i com l'estada al centre canvia també la vida de la gent que els envolta: les seves famílies, els metges i els amics.